TikTok Now sovellus Markkinoinnin trendit

TikTok Now – mikä se on ja kannattaako tsekata?

TikTok Now on kuin BeReal. Erona on että voit jakaa joko 10s videon tai yhdistetyn etu- ja takakamerakuvan ystäviesi kanssa samaan aikaan. TikTok Now tuo TikTokiin mukaan aitouden ja mahdollistaa uusia luovia tapoja sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Mikä on TikTok Now lyhyesti?

TikTok Now on TikTokin uusin tapa olla yhteydessä ystävien ja läheisten kanssa. TikTok Now kutsuu sinut ja ystäväsi tallentamaan sen mitä ole juuri tekemässä yhtä aikaa puhelimen etu- ja takakameran kanssa. Saat joka päivä kehoituksen ottaa 10 sekunnin videon tai tavallisen kuvan ja jakaa sen helposti kavereillesi.

TikTok Now App – käyttöönotto

Muutama tärkeä asia, jonka sinun tulee tietää TikTok Now käyttöönotosta

 • TikTok Now löytyy suoraan TikTokin sisältä, tai voit ladata erillisen TikTok Now sovelluksen App Storesta tai Play-kaupasta. Kuitenkin hieman alueesta tai maasta riippuen pääsy TikTok Now -palveluun voi vaihdella; 1) suoraan pääsy TikTokista, 2) erillinen TikTok Now -sovellus tai 3) pääsy molemmissa sovelluksissa.
 • Voit nähdä ainoastaan ystäviesi TikTok Now -päivityksiä vain kuluvan päivän ajalta sen jälkeen, jos olet itse lähettänyt TikTok Now päivityksen.
 • Pysty selaamaan omia aikaisempia TikTok Now -postauksia, mutta et voi selata ystäviesi aikaisempia päivityksiä
 • TikTok Now palveluun käyttämiseksi sinun täytyy olla vähintään 13 -vuotias. Alle 18-vuotiaat eivät kuitenkaan voi postata.
 • TikTok Now postauksen tekemiseen annetaan aikaa 3 minuuttia, yli 18 vuotiaat.
 • Olemassa oleva TikTok -tili on linkitetty TikTok Now sovelluksen kautta, joten sisään kirjautuneena voi vaihdella appien välillä.

Miten TikTok Now toimii? [SELITYSVIDEO]

Miten TikTok Now toimii?

Miten postataan TikTok Now:ssa?

01.Klikkaa päivittäistä TikTok Now – ilmoitusta

tai vaihtoehtoisesti klikkaa TikTokin sisällä Now-syötteen kehoitetta tai kolmantena vaihtoehtona klikkaa TikTok Now sovelluksessa Friends-syötteen kehotetta.

02. Ota valokuva tai video

Jos käytät kameraa ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään antamaan pääsy kameraan ja mikrofoniin. Muista, että käytössä on sekä etu- että takakamera, ja sinulla on 3 minuuttia (jos olet vähintään 18-vuotias) ottaa valokuva tai video. Videon pituus tulee olla 10 sekuntia.

03. Tarkista ottamasi valokuva tai video

Jos et pidä videosta tai kuvasta, niin sinulla on mahdollisuus ottaa uusi. Muista kuitenkin että ajastin pyörii koko ajan. Sinulla on kokonaisuudessaan aikaa 3 minuuttia.

04. Napsauta Lähetä-painiketta

Lähetä postauksesi. TikTok Now näkyy TikTok-sovelluksen Now-syötteessä tai TikTok Now -sovelluksen Friends-syötteessä ja ystävillesi ilmoitetaan lähettämästäsi postauksesta.

Huomioitavaa postaamisessa

 • Jos et ehtinyt lähettää postausta kolmen minuutin kuluessa, niin voit silti lähettää TikTok Now’n myös 3 minuutin aikaikkunan jälkeen. Myöhässä lähetetyt now-viestit merkitään myöhästyneiksi.
 • TikTok Now -ilmoitukset voidaa poistaa käytöstä, jos et halua saada niitä päivittäin.

Missä TikTok Now postaukset näkyvät?

TikTok Nows löytyy muutamasta eri paikasta. Tarkastellaan paikkoja erikseen TikTokin puolella että TikTok Now sovelluksen puolella. Mennään ensiksi tuttuun TikTokiin.

TikTok-sovellus

 • Now-syöte: Täältä löytyvät TikTok Now -viestit niiltä henkilöiltä, jotka seuraavat sinua ja sinä seuraat takaisin. Sen lisäksi voit löytää täältä muita TikTok-yhteisön ehdotettuja tilejä näkyvät täällä.
 • Memories -muistot: Memories välilehdeltä löydät omat nykyiset ja menneet TikTok Nows. Huomaa että kukaan ei näe toisensa vanhoja TikTok Now -viestejä, vain omansa.

TikTok Now -sovellus

 • Ystäväsyöte: Täältä löytyvät TikTok Now -viestit niiltä henkilöiltä, jotka seuraavat sinua ja sinä seuraat takaisin. Sen lisäksi voit löytää täältä muita TikTok-yhteisön ehdotettuja tilejä näkyvät täällä.
 • Explore syöte: Täältä löydät kaikki alueellasi julkisia TikTok Now postauksia tekevien henkilöiden postaukset.
 • Memories -muistot: Täältä löydät nykyiset ja menneet TikTok Now -viesti. Vain sinä itse näet omat vanhat postauksesi.

Huomio! Muista että jos haluat nähdä muiden postauksia, niin sinun on itse lähtettävä sinä päivänä TikTok Now -viesti. Muuten ne näkyy sovelluksessa vain blurrattuna

Lisää luettavaa TikTokista

Markkinoinnin trendit / SEO Kari Nieminen | 0400125160 | kari@seokarinieminen.com | Website | + posts

Suhtaudun markkinointiin ja markkinoinnin tuloksiin intohimoisesti, ja haluan auttaa yrittäjiä, yrityksiä ja yhteisöjä ratkaisemaan asiakashankinnan haasteita eri muodoissa. Sydäntäni lähellä on digitaalisen markkinoinnin eri muodot ja erityisesti hakukoneoptimointi, konversio-optimointi, hakusanamainonta sekä tietysti markkinoinnin tulevaisuuden trendit ja teknologiat.

Similar Posts